Extra producten

De Birkt autoverhuur biedt u een aantal extra producten aan om uw autohuur comfortabeler te maken. Zo kunt u bij De Birkt autoverhuur een navigatie huren om uw route duidelijk in kaart te brengen; wij kunnen in de wintermaanden de auto voorzien van winterbanden, steekwagens en verhuis- dozen en dekens.

Navigatie

navigatie

Het is mogelijk om bij Autoverhuur de Birkt, in combinatie met de huur van een auto, een navigatiesysteem te huren. Dit navigatiesysteem is ideaal voor onderweg. De GPS leidt u naadloos van A naar B binnen heel Europa, maakt handsfree bellen in een huurauto mogelijk via Bluetooth en geeft haarfijn aan waar en geeft u de best mogelijke alternatieve routes. Daarnaast heeft het gedetailleerde steden kaarten, zodat u ook binnen een stad uw weg kunt vinden. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van het gemak dat met het navigatiesysteem van Autoverhuur de Birkt gepaard gaat.

Steekwagen

steekwagen

Maak het uzelf en de verhuizers zo gemakkelijk mogelijk en kies voor een steekwagen. Hiermee vervoert u gemakkelijk meerdere dozen tegelijk.

Winterbanden

winterbanden

Wij maken het u graag makkelijk om een auto te huren, die veilig is bij alle weersomstandigheden. Onze winterproducten zijn ontworpen voor veiligheid en gemak.

Vanwege de winterse omstandigheden in veel landen zijn winterbanden noodzakelijk. Daarnaast zijn winterbanden in de wintermaanden in een aantal Europese landen verplicht. De kosten en mogelijkheden van winterbanden verschillen per land.

Traploper

trapsteekwagen - Traploper

Maak het uzelf en de verhuizers zo gemakkelijk mogelijk en kies voor een traploper. Moet u vervoeren over trappen en drempels? Ook daar heeft Autoverhuur De Birkt een oplossing voor in de vorm van een 6-wielige variant.

More Articles...