TANKSTATION

Tanken

Bij tankstation de Birkt in Soest is brandstof een stuk voordeliger dan bij overige tankstations.
Buiten kantoortijden gaat het betalen heel eenvoudig door gebruik van uw bankpas.
Voor bedrijven is er een bedrijfstankpas, waarmee u een duidelijke factuur ontvangt, zodat u een goed overzicht heeft van het verbruik van uw bedrijfswagens.

Veiligheid

De Birkt besteedt veel aandacht aan veiligheid.
Er hangen meerdere camera’s die goed zichtbaar zijn en 24 uur per dag toezicht houden.
Zo is ons tankstation een van de veiligste in Soest.

Prijs

Bij ons tankstation in Soest kunt u zeer voordelig tanken. Dat is de reden dat Jan Plekkepoel enkele jaren terug nog op SBS 6 Nieuws was. Omdat hij als eerste van Nederland diesel aanbood voor een prijs onder de €1,00. Jan voegt in tegenstelling tot concurrenten en collega’s een laag percentage toe aan de inkoopprijs om zo de verkoopprijs te bepalen. Deze inkoopprijs is ook lager dan die van veel concurrenten, omdat wij inkopen van Fieten Olie. Veel mensen denken dat de benzine van slechte kwaliteit is door de lage prijs. Echter is onze leverancier in 2019 door de ANWB uitgeroepen tot de beste brandstofleverancier van de goedkoopste benzine klasse. Door deze lage brandstofprijzen is De Birkt een favoriet onder de bestuurders binnen en buiten de gemeente.

Kwaliteit

Benzine en diesel die aan de pomp verkrijgbaar zijn bij ons tankstation in Soest bevatten naast koolwaterstoffen uit aardolie-raffinage ook biobrandstoffen. Dit zijn hernieuwbare brandstoffen gemaakt uit grondstoffen of afvalstoffen van biologische oorsprong.
Europese richtlijnen voor toepassing van hernieuwbare energie resulteren in een tot 2020 geleidelijk toenemende inzet van biobrandstoffen. De voornaamste reden voor deze verplichte bijmenging van biobrandstoffen is dat dit bijdraagt aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Betaal met betaalpas

24/7 Open

euro

Voordelig tanken

Zakelijk klantenpas

videocamera

Beveiligd met camera’s

check_circle

Kwalitatief brandstof

Menu